OVER MIJ

Ik ben Romana Switzer, geboren in 1981 te Amsterdam. Ik ben moeder van twee prachtige meiden en woon samen met mijn vriend en zijn 3 kinderen in Oegstgeest. Na jaren in het speciaal onderwijs te hebben gewerkt als docent creatieve vorming, heb ik in 2017 de stap gezet om mijn eigen praktijk te openen.

Vanaf 2014 ben ik me gaan omscholen om van mijn passie mijn beroep te maken. Mijn droom te volgen ♡ 

Sinds die tijd heb ik al vele vrouwen mogen coachen naar een betere gezondheid, minder klachten en een gewicht dat bij ze past.

MIJN MISSIE

Als orthomoleculair health & lifestylecoach begeleid ik ambitieuze vrouwen die het beste uit het leven willen halen, naar een healthy, happy lifestyle!

Zodat ze weer fit, slank, energiek en krachtig in het leven staat.

Waarbij gezond genieten van het leven voorop staat,

La Dolce Vitaal!

 

“VANUIT DE ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDEKIJKEN WE NAAR DE INVLOED DIE ONZE     VOEDING EN LEEFSTIJL OP ONS LICHAAM    HEEFT. DOOR VERKEERDE LEEFSTIJL EN     EETGEWOONTES KUNNEN ER VELE PROCESSEN  IN HET LICHAAM VERSTOORD RAKEN EN TOT  KLACHTEN LEIDEN. KLACHTEN DIE, MET DE  JUISTE AANPAK,STERK KUNNEN VERMINDEREN EN SOMS GEHEEL VERHOLPEN KUNNEN WORDEN”

 

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal, met een beetje hulp en aandacht, een healthy & happy lifestyle kunnen leven.

Ik bied je die helpende hand graag! Door middel van persoonlijke begeleiding en een persoonlijke aanpak, begeleid ik jou naar de gezondste versie van jezelf ♡

MIJN VERHAAL

Op mijn 19ewoog ik zelf 100kg, ik voelde me vreselijk. Zat niet lekker in mijn vel, was constant moe, niet fit, voelde me regelmatig down en schaamde me vooral (dat lees je in dit blog)

Toen ik voor mijn studie in Leiden op kamers ging wonen, ging de knop om. Zo wilde ik het niet langer meer. In een paar maanden tijd ben ik toen ruim 40kg afgevallen, wat een heerlijk gevoel! Eindelijk paste mijn buitenkant bij de jonge vrouw die ik me van binnen altijd al voelde! Ik ging van maat 52 naar maat 36!

 Jaren later en een rugzak aan ervaring rijker (daarover lees je hier meer), is hieruit mijn enorme passie voor een healthy lifestyle ontstaan. Na een jarenlange strijd met eten, ook toen ik al slank was, heb ik een unieke verandering in mijn leefstijl doorgevoerd waarbij ik healthy en happy blijf en een gezond gewicht behoud.

Studies & opleidingen

Orthomoleculaire Geneeskunde

Energetisch Morfologische Bloedtesten

Sportvasten Coach

Ketogenic diet and ketosis Healthcoach

Detox Coach

Nutritionist

Kunstzinnige Therapie

 Neem contact met mij op voor jouw specifieke klachten, dan gaan we die samen aanpakken!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.