Wil jij ook weer lekker in je vel zitten?

Gezond, slank en fit de zomer in gaan?

Wil jij…

R

Een uitgeschreven voedingsplan voor 28 dagen?

R

Meer energie en een platte buik?

R

Lekker blijven eten zonder honger?

R

Een methode die echt werkt?

Bestel hier jouw exemplaar!

De La Dolce Vitaal Methode

€ 25,=

Met het voedingsschema uit dit boek ben ik in 4 weken tijd maar liefst 8 kilo afgevallen!
En dat met zulke smakkelijke gerechten! In dit boek staan extra recepten (ook voor brood!) dus je kunt naar hartelust varieren en het aanpassen naar jouw eigen smaak. Dit boek biedt handvatten om een goede start te maken met een koolhydraatarme leefstijl met een duidelijk uitgeschreven plan, easy recepten met smakkelijke foto’s. Wel zo fijn.
Ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat ik geen seconde heb ervaren dat ik een ‘dieet’ aan het volgen was. Want zelfs dat stukje chocola mag ik af en toe gewoon nemen. Een aanrader voor iedereen die zich een healthy lifestiyle wil aanleren. 

Jorriene

De La Dolce Vitaal Methode

Staat voor gezond genieten van het leven!

Makkelijke en lekkere recepten. Een compleet uitgewerkt voedingsplan, extra recepten om na de eerste 4 weken verder te gaan!

Dit boek is ontstaan vanuit een heel praktische behoefte. De behoefte aan een no-nonsense koolhydraatarme leefstijl, gericht op de Nederlandse markt.

Geen poes pas, geen moeilijke ingrediënten. Alles gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt. Je hoeft geen uren in de keuken te staan.

‘s Avond eet het gezin gewoon mee, je voegt enkel een portie complexe  koolhydraten toe voor kinderen in de groei en sporters. Zo zet je binnen een handomdraai voor iedereen een gezonde maaltijd op tafel!

Overzicht van het boek

28 dagen voedingplan

Makkelijke recepten

Afvallen wordt lekker en leuk!

Mindset

Opdrachten om mee aan de slag te gaan

Healthy body, healthy mind

Coaching

Een coachingstraject in boekvorm

Tips & Tools voor succesvol afvallen

RESULTATEN VAN DE LA DOLCE VITAAL METHODE

=

Afvallen zonder honger

=

Meer energie

=

Een plattere buik

=

Geen calorieën tellen of tijdrovende apps invullen

=

Lekker eten

=

Fitter

5 + 8 =

IK HEB NOG NOOIT ZO LEKKER IN MIJN VEL GEZETEN!
Op 9 mei 2018, ben ik voor het eerst op consult geweest bij Romana. Super spannend, maar tegelijkertijd voelde het als nu of nooit. Vanaf het eerste mail contact kreeg ik al een goed gevoel bij Romana. Het voelt alsof ik echt mijzelf kan en mag zijn. En voor het eerst in tijden voelen mijn vage klachten niet als klagen of als aanstellen. Ik voel mij serieus genomen en tegelijkertijd op mijn gemak. Tijdens mijn eerste consult heb ik de EMB test laten doen. Ik had ten slotte niks te verliezen. De uitslagen van die test had ik nooit voor mogelijk gehouden. Nu terug kijkend en ruim 22kilo lichter besef ik mij, dat dit mijn leven heeft veranderd. Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten. Ik ben niet alleen kilo´s lichter, maar alles om mij heen lijkt ineens stukken positiever. Simpele dingen zoals fietsen naar werk, kost geen moeite meer. Ik heb zoveel meer energie en zin om dingen te ondernemen. Dat kan ik iedereen aanraden. Uiteindelijk zal je zelf de stap moeten ondernemen, maar zonder de hulp van Romana was ik nooit zo ver gekomen. Ik heb nog genoeg doelen die ik wil behalen, en met de hulp van Romana gaat dat mij zeker lukken! Daar ben ik van overtuigd.  Inmiddels is Anouk ruim 35 kg afgevallen!
 

Anouk van den Eijkel 

Over mij

 

Jarenlang zat ik niet lekker in mijn vel, mijn lijf zat me in de weg en ik had allerlei vage klachten. Totdat de knop omging, zo wilde ik het niet langer meer.

Nu, 18 jaar later, ben ik nog steeds die 40 kilo kwijt. Nooit meer terug naar de 100!

Ik geloof dat we allemaal kunnen afvallen en op gewicht blijven, maar ik weet ook dat het moeilijk is, welke uitdagingen je er te wachten staan. Maar met een gedegen aanpak en een goede motivatie (en soms wat extra hulp), is het voor (bijna) iedereen weggelegd om een gezond gewicht te bereiken en behouden.

Ik heb al vele vrouwen mogen coachen naar een slankere, fittere en gezondere versie van zichzelf. Ik weet dat afvallen hem niet alleen in een nieuw eetpatroon zit, mindset hierbij is minstens zo belangrijk!

 

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken?

Ik geloof niet in calorieën tellen of het invullen van tijdrovende en ingewikkelde apps. Ik geloof in terug naar de basis. Een no nonsense aanpak zonder pakjes en zakjes. Kleurijk, simpel en snel.

Naast het aanpakken van je voeding, speelt ook je mindset een rol. In dit boek coach ik je door beide heen.

Wordt jij het volgende succesverhaal?

Is een koolhydraatarme leefstijl geschikt voor mij?

Wil jij graag (snel) afvallen op een gezonde, lekkere en makkelijke manier? Uit mijn ervaring blijkt dat mensen met een koolhydraatarm voedingspatroon hier snel wegwijs in worden en mooie resultaten behalen. Ze vallen niet alleen af, maar gaan zich ook beter in hun vel voelen, hebben meer energie en voelen zich fit.

Ik slik medicatie, kan ik dit programma volgen?

Ben je ziek, slik je medicijnen of sta je onder controle van een arts of specialist, overleg dan altijd voordat je je leefstijl veranderd. Het kan zijn dat je medicatie bijgesteld moet worden, overleg dus eerst.

Ik moet veel afvallen, is deze methode hiervoor geschikt?

Een koolhydraatarme leefstijl is zeer geschikt wanneer je veel moet afvallen. Je kunt heerlijk blijven eten, je kunt de weekmenu’s herhalen en aanvullen met de extra recepten. Er zijn al tal van prachtige resultaten geboekt met een koolhydraatarme aanpak!

Is de La Dolce Vitaal Methode glutenvrij/suikervrij/zuivelvrij te volgen?

De La Dolce Vitaal Methode is vrij van gluten en granen, vrij van (toegevoegde) suikers (de engie vorm van suikers komen uit groente en wat fruit), er worden weinig peulvruchten gebruikt. Wel wordt er gebruik gemaakt van wat zuivel, deze kun je altijd vervangen door schapen- of geitenzuivel varianten (waar veel mensen beter op reageren dan koezuivel) of vervangen door plantaardige zuivelvervangers.

Moet ik uren in de keuken staan?

De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden!

Kan mijn gezin mee eten?

De La Dolce Vitaal Methode is voor iedereen geschikt die een gezond eetpatroon wil aanleren. Als je niet (te veel) wilt afvallen, kun je porties complexe koolhydraten (ook wel langzame koolhydraten genoemd) toevoegen. Zo kun je voor kinderen in de groei en sporters makkelijk extra zilvervliesrijst, volkorenpasta, quinoa, zoete aardappel etc. toevoegen. Andere volwassenen/ partners kunnen gewoon gezond koolhydraatarm mee eten! 

Worden er allerlei moeilijke ingrediënten gebruikt?

Je kunt alles bij de supermarkt halen, wel zo makkelijk! 

Ik lust veel niet, is dit programma geschikt voor mij?

De basis van de La Dolce Vitaal Methode zijn veel groente, wat zuivel, wat vlees, vis en ei, avocado’s en nootjes. De gerechten kun je met elkaar omwisselen als je iets een keer niet lust. Ook staan er nog extra recepten in die je kunt kiezen.

Ik eet vegetarisch / vegan, is deze methode wat voor mij?

Er wordt in het menuplan gebruik gemaakt van vlees, vis, kip en ei. Hierop zijn de menu’s berekend. Wellicht een mooi onderwerp voor een nieuw boek!

Is er nog steun naast het boek?

Je kunt je aanmelden voor de besloten Facebookpagina van La Dolce Vitaal, hier kunnen we elkaar steunen en zal ik ook Q&A’s houden. Als het met het boek alleen (nog) niet lukt, dan kun je altijd informeren naar een individueel coachingstraject. Ook komt er binnenkort een online programma!