Coaching

& tarieven

Met het voedingsschema van de La Dolce Vitaal methode ben ik in 4 weken tijd maar liefst 8 kilo afgevallen!

En dat met zulke smakkelijke gerechten! In het boek staan extra recepten (ook voor brood!) dus je kunt naar hartelust varieren en het aanpassen naar jouw eigen smaak. De methode biedt handvatten om een goede start te maken met een koolhydraatarme leefstijl met een duidelijk uitgeschreven plan, easy recepten met smakkelijke foto’s. Wel zo fijn.
Ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat ik geen seconde heb ervaren dat ik een ‘dieet’ aan het volgen was. Want zelfs dat stukje chocola mag ik af en toe gewoon nemen. Een aanrader voor iedereen die zich een healthy lifestiyle wil aanleren. 
Jorriene

Tarieven

 Intake consult80 minuten € 120,=

 Vervolg consult, 50 minutn € 90,=

 Kort consult, 20 à 30 minuten € 50,=

 Skypecall/ facetime consult, 20 minuten € 40,=

Tarieven zijn exclusief laboratoriumonderzoek. Mijn diensten worden niet door de verzekering vergoed.

Annuleren van een afspraak
Afspraken dienen telefonisch of per WhatsApp of per mail minimaal 48 uur voor de afspraak geannuleerd te worden. Bij annulering korter dan 48 uur voor aanvang van een consult is gezien de gereserveerde tijd het gehele consult bedrag verschuldigd.

Nabestellen supplementen
Ben je in behandeling in de praktijk en heb je supplementen nodig? Geef dit tijdig aan, dan kan ik ze voor je bestellen. Als cliënt van mijn praktijk krijg je altijd 15% korting op de advies verkoopprijs.

Pakketten
Zie pakketprijzen hieronder. Bij een pakket ben je altijd voordeliger uit.

IK BEGON WEER TE SPRANKELEN!

Ik kwakkelde al enige tijd met mijn gezondheid. Was zeker niet ziek, maar al negen maanden verkouden, last van mijn oren en keel. Ook na een heerlijke zonvakantie in Spanje trok dit niet weg. Dat was de reden dat ik bij Romana aanklopte om een bloedtest (EMB-test) te doen. Aansluitend op de bloedtest besloot ik voor het VIP pakket te gaan, 16 weken coaching inclusief de EMB bloedtest en een Vegan Switch.

Lees meer

Myrthe

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.